Digitális önellenőrzés könnyedén - Együttműködési lehetőség az OkosHACCP-vel

Digitális önellenőrzés könnyedén - Együttműködési lehetőség az OkosHACCP-vel

 

Az éttermek üzemeltetői és dolgozói jól tudják, mennyi időt őrölnek fel a konyhai adminisztrációval járó feladatok. Éppen ezért egy új és izgalmas lehetőséget szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az OkosHACCP-vel. Az OkosHACCP az élelmiszerbiztonsági és HACCP rendszerek digitalizálásának egyik vezető szereplője. Az alkalmazásuk egyszerű, gyors és hatékony megoldást kínál az éttermetekben előforduló higiéniai és élelmiszerbiztonsági kihívásokra.

Önellenőrzés automatizáltan

Az OkosHACCP informatikai szolgáltatása, illetve applikációja számos előnyt kínál az automatizálás révén. A dokumentumok digitális tárolása egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi az élelmiszerbiztonsági dokumentáció kezelését, megkímélve benneteket a papíralapú adminisztráció nehézségeitől​. Emellett a rendszer lehetővé teszi a HACCP címkék gyors és pontos nyomtatását, valamint a folyamatnaplók automatikus generálását, ami jelentősen csökkenti az adminisztrációra fordított időt és energiát. 

 

Miért érdemes együttműködni velük?

  • Kiváló Minőség: Digitális HACCP megoldásaik garantálják az élelmiszerbiztonságot és megfelelőséget.
  • Innováció: Folyamatos fejlesztéseikkel mindig a legújabb technológiát biztosítják.
  • Támogatás: Állandó támogatást nyújtanak a rendszer használatában és integrációjában.

Amennyiben ti is szeretnétek automatizálni a konyhai adminisztrációval járó feladatokat, az alábbi elérhetőségeken felvehetitek a kapcsolatot az OkosHACCP-vel. Örömmel válaszolnak bármilyen kérdésre.

E-mail: info@okoshaccp.hu
Weboldal: https://okoshaccp.hu/okoshaccp-szolgaltatas/