ReservOurs Blog

Ahol a vendéglátás és a technológia találkozik

AI az éttermekben: így formálja a mesterséges intelligencia a vendéglátóipart

Lehet, hogy az AI mára már hívószóvá vált, de fontos, hogy ez a technológia nem elérhetetlen egy átlagos étteremvezető számára sem. Olvass tovább, ha többet szeretnél megtudni a mesterséges intelligencia éttermi felhasználásáról, és arról, hogy a segítségével milyen kis lépéseket tehetnek az éttermek a nagy változások érdekében.


Hogyan kezeld az éttermi panaszokat, és váltsd őket az előnyödre

Tény, hogy a vendéglátóiparban elkerülhetetlenek az éttermi panaszok. Azonban ahogyan kezeled őket, az fogja meghatározni, hogy visszatérő vendéget nyersz vele, vagy egycsillagos értékelést kapsz.


Miért előnyös az asztalfoglalás az éttermeknek és a vendégeknek

Az asztalfoglalások a vendéglátóhelyek és a vendégek számára is előnyösek. Íme 13 dolog amellett, hogy miért érdemes növelned az asztalfoglalások számát vendéglátóhelyeden


Halloweeni Ötletek Éttermeknek

Közeleg Halloween és itt az ideje, hogy éttermek és bárok is belevessék magukat. Ebben a bejegyzésben ötleteket találsz, hogyan teheted különlegessé az ünnepi időszakot az ételekkel, italokkal és hangulattal, hogy vendégeidet lenyűgözhesd ezen a kísérteties estén. Legyél kreatív, és hozd ki a legtöbbet Halloween-ből a vendéglátásban!


Hogyan válassz asztalfoglalási rendszert

Az éttermeknek fontos döntés, hogy melyik foglalási rendszert válasszák, hiszen ez hatással van a vendégek élményére és az étterem működési hatékonyságára. A következő tényezők segíthetnek a döntés meghozatalában.


Az 3 legjobb asztalfoglalási rendszer - frissítve 2022 február

Az online asztalfoglalási rendszer az első lépcső, ahol a vendég kapcsolatba lép a vendéglátóhellyel. Ebben a cikkben a legismertebbeket mutatjuk be, illetve a kalkulátorral kiszámolhatod, hogy számotokra melyik éri meg leginkább!


Top 10 éttermi trend 2022-ben

Mik lesznek 2022 legfontosabb éttermi trendjei? Hogyan formálta őket a járvány? Átnéztük a legfontosabb trendeket és megnéztük mit gondolnak szakértők, hogy elmondhassuk, mire lehet számítani 2022-ben a vendéglátásban.


Hogyan növeld asztalfoglalásaitokat a koronavírus alatt?

Fontos célunk, hogy támogassuk a vendéglátásban résztvevőket ebben a nehéz időszakban, ezért összeszedtünk jó pár ötletet, amivel növelhetitek éttermetek kihasználtságát - néhol kevesebb-néhol több munkával - a koronavírus miatt keletkezett nehezebb időszakban.Kattints és olvasd el!


Közvetítitek a BL-t? Legyen a ti vendéglátóhelyetek a szezon nyertese!

Hamarosan indul a Bajnokok ligája egyenes kieséses része, amit több tízezer fociszurkoló fog nézni pár sör és egy vacsora mellett. Hozzátok ki ebből az időszakból ti a legtöbbet!


Vendéglátóhelyek 2020-as naptárja - Ingyenesen letölthető!

Vendéglátóhelyek ünnepeinek teljes listája 2020-ban. Töltsd le ingyen és add hozzá bármilyen naptáradhoz!


Vendégből törzsvendég - Hogyan csábítsd vissza vendégeid egyszerűen

Szeretnétek több feliratkozót vendéglátóhelyetek hírleveleire? Kösd össze foglalási rendszered Mailchimppel egyszerűen!


Miért kell online foglalási rendszer bárokba, pubokba?

Asztalfoglalási rendszer csak éttermeknek gazdaságos? Ha tudni akarod mégis miért érné meg nektek is, ebből a cikkből megtudhatod!


Ünnepi ötletek éttermeknek, bároknak

Az ünnepek nagyon jó lehetőséget nyújtanak minden vendéglátóhelynek, éttermektől a bárokig, hogy megtöltsék asztalaikat. Ha ti sem szeretnétek kimaradni, olvassátok el ötleteinket!


9 tanács új étterem nyitásához

Új étteremben gondolkodtok? Most összefoglaltunk 9 jótanácsot, hogy a kezdetektől sikeresek lehessetek!


7 ötlet, hogy több vendégetek legyen 2019-ben

Minden vendéglátóhely számára, az a legnagyobb kihívás, vendégei újra és újra visszatérjenek. Íme, hét ötlet arra, hogyan növeld a vendégek kötődését a vendéglátóhelyetek felé.