Közvetítitek a BL-t? Legyen a ti vendéglátóhelyetek a szezon nyertese!

Február 18-án indul a Bajnokok ligája egyenes kieséses része, nyáron pedig jön a labdarúgó Európa Bajnokság. Több tízezer fociszurkoló fogja nézni a meccseket, a nagyobb részük pedig a haverokkal be is ül valahova, hogy pár sör és egy vacsora mellett élvezzék a mérkÅ‘zéseket.

Egészen a döntÅ‘ig a BL-ben kedd-szerdán lesznek a meccsek, melyek jó lehetÅ‘séget adnak arra, hogy az általában lazább napokon is teltházat csináljatok bárotokban, pubotokban. A meccseket sok más bár, pub, sörözÅ‘ és kerthelység közvetíti és hiába van nagy kereslet ilyen helyekre, a kínálat még nagyobb. Mivel több a hely, mint a vendég igazán fontos elÅ‘nybe kerülni a másokkal szemben. 

Minden hely legfontosabb tulajdonsága az elhelyezkedése, kínálata és a kiszolgálás, de ha ezek megfelelÅ‘ek akkor már arra kell koncentrálni, hogy hogyan lehet a hely még jobb, mivel tud kitűnni a tömegbÅ‘l. 

Egy igazán jó meccsnézÅ‘s helyen alap, hogy van egy jó menü, a legjobb, ha valamilyen ételt és sört vontok össze és ajánlottok akciósan. 

De az extra amitÅ‘l jobbak lehettek az az, hogy csináljatok valamilyen játékot, amit a vendégeitek imádnak és még vissza is tudjátok Å‘ket magatokhoz csábítani, hogy mindenki jól járjon vele.

Aki szereti a sportot, imádja a versengést. Sportrajongóként tudom, hogy minden hozzám hasonlót büszkeséggel tölt el, ha a szeretett sportjában bizonyíthatja hozzáértését, pláne ha azt a haverokkal szemben teheti.

Innen már adott, hogy ha sportrajongókat akartok bevonzani, illetve azt, hogy többször visszatérjenek a hozzátok, ahhoz az szükséges, hogy olyan verseny legyen, amiben a sportban való jártasságukat bizonyíthatják és annál többször minél többször látogatnak meg titeket.

A fenti szempontokat szem elÅ‘tt tartva alkottuk meg a foglalási játékát a reservoursnak  amit minden bár,sörözÅ‘, kerthelység magának is megszervezhet könnyedén.


A Játék lényege:

A tippelÅ‘s játék megszervezése nem kíván többet fél percnél mérkÅ‘zésenként. Csak beírjátok a rendszerbe, hogy melyik meccset fogjátok közvetíteni, melyik nap, hány órától, és a rendszer automatikusan felajánlja az asztalfoglalóknak, hogy tippeljenek a meccs eredményére (Csak arra a meccsre tudnak 1 foglalással tippelni, amelyik meccs kezdési idÅ‘pontjába belelóg a foglalásuk)

Éppen így:


Ezután a rendszer a mérkÅ‘zés után kiszámolja a tippelÅ‘k pontjait és másnap elküldi nekik az elÅ‘zÅ‘ napi eredményüket és az összetett pontszámukat, illetve felhívja figyelmüket hogy új tippel több pontjuk lehet és hogy milyen értékes nyereményt nyerhetnek.

Így minél többet foglal valaki és megy hozzátok, annál nagyobb eséllyel nyerhet mind a BL, mind az EB alatt, az asztalokat megtölthetitek minden meccsnapon és nem került energiába. Így kerülhettek elÅ‘nybe a konkurenciával szemben könnyedén. A gyÅ‘zteseknek még felajánlhattok egy vacsorát vagy 5 korsó sört, a díj mindegy is, a legtöbbeknek lényeg a játék és az elismerés.

Ha szeretnétek többet megtudni, hogy működik a rendszer vagy szeretnétek kipróbálni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot emailben vagy a honlapunkon!